Biga Groep loopt Roparun: BigaBliksem

Team 343 BigaBliksem uit Zeist haalde na het grote sportieve avontuur maandag 21 mei 2018 de finish van de Roparun. Op de Coolsingel in Rotterdam werd het team feestelijk binnengehaald na de 521 kilometer estafetteloop vanuit Hamburg. Het doel van de Roparun is het bijeen brengen van zoveel mogelijk sponsorgeld om het leven van mensen met de ziekte kanker draaglijker te maken. Het BigaBliksem-team haalde meer dan 10.000 euro op.

Teamcaptain Niels van Bladeren was na afloop zeer tevreden over de prestatie van het team. ‘Echt een geweldig avontuur. We deden twee keer eerder mee en nu voor het eerst vanuit Hamburg. Een groot gedeelte van de route loopt in Nederland. Veel collega’s moedigde ons op de route aan. Het was echt een teamprestatie voor het goede doel. 22 teamleden; 4 chauffeurs, 1 masseur, 5 fietsers, 9 lopers en 2 verzorgers; iedereen heeft er hard voor geknokt.’

Donateurs
Veel ondernemers uit de regio steunden het team en het goede doel. Zo stelde Abrona een bakwagen beschikbaar, kreeg het team van slagerij Van Dolder de nodige vleeswaren en bakker Albert leverde de broodjes.  Biga Groep stelden de teambussen beschikbaar en de teamleden verkochten loten en wijn. Ook organiseerde BigaBliksem een grote bingo- en veilingavond.

Sponsoren

abrona

 

 

 

 

Bakker Albert

 

 

 

 

266px-Albert_Heijn_Logo.svg

 

 

 

 

 

 

 

 

Biga Groep - logo in kleur

Deli XL

 

 

 

 

dolder-logo

 

 

 

 

 

Hertong

 

 

 

 

 

jede

 

 

 

 

 

MCDsupermarkt

 

 

 

 

 

PetsPlaceXL_winkelhart_klaverweide_Zwaagdijk

 

 

 

 

 

 

vergrootdehooplogonlfinal-500x290

Menu