Machinist gazonmaaier

De afdeling Groen is verantwoordelijk voor het groenonderhoud op verschillende locaties in de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug, De Bilt, Bunnik en Wijk bij Duurstede.

Voor het groenteam zoeken wij een:

Machinist gazonmaaier


De functie:

De gehoorbescherming kan weer uit. Zojuist heb je de motor van je maaier uitgeschakeld en kun je even het door jou gemaaide grasveld bewonderen. Dat ziet er weer strak uit! Jij als Machinist Gazonmaaier weet als geen ander hoe je een gazon moet maaien, het onderhouden van groenplaatsen is aan jou wel besteed. Jij kan dus niet gemist worden. Zeker niet bij het:

  • Maaien van grasvelden op de gazonmaaier.
  • Onderhouden van je maaimachine.
  • Uitvoeren van overige groenwerkzaamheden.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat al het groen er weer netjes uit ziet. Je doet dit voor een mooi bedrijf uit Montfoort in de groenvoorziening en op locatie bij gemeentes en bedrijven. Lekker samen met je collega’s doorwerken in het groen, met wie je ook zeker kunt lachen op z’n tijd.

Onze verwachtingen:

  • Ervaring met werken met gazonmaaiers of andere groenwerkzaamheden kan in je voordeel werken.
  • Je hebt een rijbewijs B of T.

Wat mag je van ons verwachten:

  • Een afwisselende functie met leuke collega’s;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Biga Groep begeleidt mensen naar werk. Dat doen wij door mensen in dienst te nemen, of ze te helpen bij hun zoektocht naar een andere baan of detachering. Werken bij Biga Groep betekent werken aan de ontwikkeling van de mens. Wij bieden een open collegiale sfeer binnen een ondernemende organisatie met korte lijnen.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je kijken op www.bigagroep.nl of contact opnemen met Sylvia van de Leur, afdeling P&O, tel: 030 850 32 00. Graag ontvangen wij je motivatiebrief met cv per email via p&o@bigagroep.nl of per post naar Biga Groep BV, Postbus 164, 3700 AD Zeist.

Sylvia van de Leur

Personeelsadviseur

tel: 030-85 03 200

Menu