P&O adviseur

We zijn op zoek naar een
P&O adviseur
32-36 uur per week

Als je P&O–adviseur bent bij Biga Groep, heb je niet zomaar een baan. Door de gemêleerde samenstelling van ons personeelsbestand is geen dag hetzelfde en kun je als P&O-adviseur naast je vakinhoudelijke kennis ook je creativiteit en humor goed gebruiken.

Dit ga je doen:
Je werkt over de volledige breedte van het P&O-vak en bent daarin sparringpartner voor Erik, onze directeur. Het adviseren en ondersteunen van management en leidinggevenden op het gebied van organisatie- en personeelsvraagstukken is de kern van je werk. Ook medewerkers doen vaak en graag een beroep op je. Je hebt te maken met drie verschillende cao’s: de cao’s Aan de Slag en Sociale Werkvoorziening voor collega’s uit de doelgroepen en de Biga-cao voor staf en management.

Verzuimbegeleiding en toepassing van arbeidsvoorwaarden komen regelmatig aan de orde, maar misschien nog wel belangrijker is het – in samenwerking en overleg met de leidinggevende – luisteren, coachen, bemiddelen en indien nodig doorverwijzen naar relevante instanties. Om dat goed te kunnen doen, onderhoud je contacten met bijvoorbeeld arbodienst, UWV, bedrijfsmaatschappelijk werk, begeleidingsinstanties en uitzend- en coachingsbureaus.

Daarnaast ontwikkel en onderhoud je, samen met je collega P&O-adviseur, beleid en regelgeving op je vakgebied. Voor onze directeur ben je voorbereider en adviseur bij zijn overleg en onderhandelingen met respectievelijk de medezeggenschap en vakbonden.

Dit ben jij:

  • Je functioneert op HBO/bachelor werk- en denkniveau en kunt dit aantonen met een diploma van een op P&O/HRM gerichte opleiding;
  • Je hebt minimaal een aantal jaren relevante werkervaring en je vindt het leuk om mensen te begeleiden die onze hulp goed kunnen gebruiken;
  • Communiceren – zowel mondeling als schriftelijk – gaat je van nature gemakkelijk af, met iedereen en op alle niveaus. Je bent mensgericht, organisatiesensitief en hebt een flinke dosis humor en tact;
  • Je schakelt met gemak tussen strategisch, tactisch en operationeel en je hebt een praktisch-zakelijke instelling;
  • Je bent een resultaatgerichte adviseur met overtuigings- en daadkracht.

Wat je van ons mag verwachten:
Een afwisselende functie in een gedreven team, met een hele goede werksfeer.
We bieden je, afhankelijk van opleiding en werkervaring, een salaris in schaal 10 van de Cao Gemeenten en kennen daarnaast een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de collega’s van de afdeling P&O op telefoonnummer (030) 850 32 00.
Graag ontvangen wij je motivatiebrief met cv per e-mail via P&O@bigagroep.nl.