Schoonmaakmedewerkers gezocht

Het schoonmaakteam van Biga Groep geeft op veel locaties een schone kijk op de werkvloer. In de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug, de Bilt, Bunnik en Wijk bij Duurstede zijn wij op verschillende locaties dagelijks aan het werk.

Biga Groep is een ondernemende organisatie in Midden Nederland. Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. Werken bij Biga Groep betekent werken aan de ontwikkeling van medewerkers. Wij bieden een open collegiale sfeer binnen een ondernemende organisatie met korte lijnen.

Hoe het werkt in de schoonmaak: 

De functie:

  • Het schoonmaakteam zoekt twee nieuwe collega’s voor de vroege uurtjes. Vind jij het leuk om vroeg in de ochtend te werken? Dan kan jij dagelijks aan de slag in een gymzaal in Zeist waarbij je de taken van de planning afwerkt. Je werkt 5 dagen per week van 06.00 tot 08.00 uur. De dag geeft alle ruimte voor bijvoorbeeld een combinatie met een opleiding, een gezin of een andere baan.

Wij vragen:

  • Voor deze vacature hoef je niet onder het doelgroepregister te vallen. Ervaring in de schoonmaak? Ook niet nodig. We leren jou het vak graag in de praktijk. Na een tijdje krijg je ook een cursus. Nieuwsgierig? Stuur een mail naar p&o@bigagroep.nl.

Wij bieden:

  • Een leuke functie met aardige collega’s in een prettige werkomgeving.
  • Bij goed functioneren krijg je na twee jaar een vast contract.
  • Wij bieden een open collegiale sfeer binnen een ondernemende organisatie met korte lijnen.

Geïnteresseerd?

Voor vragen of aanmelden kun je contact opnemen met afdeling P&O, tel: 030 850 32 00 of mail P&O@bigagroep.nl.

Sylvia van de Leur

Personeelsadviseur

tel: 030-85 03 200

Menu