Referenties

Een kleine indruk van een aantal van onze projecten en klanten.

Een groot aantal bedrijven en organisaties maakt gebruik van de gedrevenheid van onze medewerkers.

Ziet u ook kansen voor onze medewerkers in uw bedrijf en wilt u ook kennismaken met Biga Groep? Neem dan contact op voor een vrijblijvend introductiegesprek.

De samenwerking tussen mooze en de Bigagroep loopt altijd erg soepel. Ze begrijpen wat we willen en denken mee bij het vinden van goede oplossingen. Ze houden ook goed de kwaliteit van hetgeen ze assembleren scherp in de gaten. Het contact met Biga Groep loopt ook fijn en gemakkelijk.

De Universiteit Utrecht werkt vanaf 2015 nauw samen met Biga Groep, coordinator Bernadette Voorendt. Zij detacheren nieuwe medewerkers vanuit de participatiewet/banenafspraak. We hebben regelmatig overleg om de processen te stroomlijnen en nieuwe plaatsingen door te spreken. Zo kunnen we effectief en efficiënt te werk gaan met als gezamenlijk doel kandidaten te plaatsen op geschikte werkplekken waarbij sprake is van een win-win situatie voor zowel de kandidaat als de werkomgeving. Mooie resultaten worden al zichtbaar waarbij de kandidaten goed op hun plek zijn en zich hierdoor geleidelijk aan verder kunnen ontwikkelen en tot meer in staat zijn dan in eerste instantie gedacht.

M. Reinders, Universiteit Utrecht

Projectmedewerker implementatie

Als begeleider heb je ook geduld nodig maar de vruchten zijn heerlijk.

Sylvia de Vries

Manager Shell de Wetering

Voor mij is glashelder geworden dat er bij Biga Groep flexibele, sociale en meedenkende mensen werken, die mij de juiste extra handjes geven welke nodig zijn om bepaalde klussen tijdig te kunnen afronden.

Max van Mierlo

Longfonds verzenden van informatie pakketten

Het zijn gewoon gepassioneerde mensen die hun werk heel goed doen.

Gerard Uiling

Schoonmaak KNMI

De medewerkers van Biga zijn goed in wat ze doen. Ze zijn echt onderdeel van het team, we waarderen hun inzet.

Edwin van Stralen

Universitair Medisch Centrum Utrecht

Biga zet voor ons onder meer de proefdrukdoos voor Hippe Geboortekaartjes in elkaar. Klanten die een proefdruk van hun geboortekaartjes bestellen ontvangen als verrassing deze proefdruk in een mooie feestelijke doos met kleine cadeautjes voor moeder en kind. De lijnen zijn kort en duidelijk en de samenwerking en communicatie loopt heel vlot en soepel. We werken met erg veel plezier met Biga Groep samen.

Wij zijn heel positief over de samenwerking met Biga Groep. Het eindresultaat en de korte tijd waarin dit voor elkaar komt is uitstekend. Bovendien worden onze wensen goed opgenomen in het personeelsblad.
Meer goede ervaring met Biga Groep hebben wij ook met de afdelingen Verpakken en Schoonmaak.

Gerard Agricola

Remia - Personeelsblad Menuutje wordt al 4 jaar vormgegeven en opgemaakt op de dtp afdeling van Biga Groep.

Biga Groep verzet veel werk voor ons, het werk wordt altijd keurig afgeleverd. Met minimale input verzorgt Biga Groep prima onze opdrachten.

Jan van Straalen

KNVB - Printen, vouwen en versturen van veel verschillende posters, boekjes en mailings.

Ingmar werkt vanuit zijn hart. Bij oudere mensen is dat het allermooiste wat je kan doen en geven.

Mariska Foppen, Teammanager Warandeweb

Medewerker van Biga Groep werkt via begeleid werken-constructie als zorgassistent.

De mensen van Biga Groep zijn volledig geïntegreerd in ons team en leveren echt een waardevolle bijdrage aan het takenpakket van afdeling Services!

Eric van Schaick, Groepchef facilitaire dienstverlening

Drie medewerkers zijn gedetacheerd bij Politie Midden Nederland als facilitair medewerker.

Twee medewerkers van Biga Groep verzorgen al jaren dagelijks de vuil – en papierophaling op het Antonie van Leeuwenhoekterrein (Alt) te Bilthoven. Deze medewerkers zijn graag geziene gasten op het Alt, ze verrichten hun werkzaamheden met veel plezier en inzet.

Kees van de Kraats, RIVM

Papier ophalen van 1.000 werkplekken in 52 gebouwen

De aansturing van de jongens is echt belangrijk, als dit goed gebeurt dan kunnen zij hun werk goed doen. Praktijkbegeleider Bas is echt een topper. Hij zorgt er echt voor dat de jongens gemotiveerd zijn en dat proef je terug in de kwaliteit van de lunch. Dit zie je ook in het schoonmaakwerk wat Biga Groep bij ons verzorgd. De medewerkers voelen zich echt onderdeel uitmaken van het RSD-team.

Henk Kroon, RSD Facilitair manager.

Twee medewerkers van Biga Groep verzorgen de lunch. De schoonmaak van de werkplekken wordt ook uitgevoerd door mensen van Biga Groep.

Biga medewerkers sorteren voor ons jaarlijks een half miljoen gebruikte kledingstukken. Hierdoor kunnen wij een flink deel hergebruiken. Hiermee bespaart Defensie veel geld.

Kolonel Edwin Lookermans

Per jaar een half miljoen militaire uitrustingstukken sorteren en regelmatige inhuur van medewerkers voor inpakwerkzaamheden.

Ik heb 25 mensen in dienst en de aansturing blijft uitdagend. Er werken kanjers bij ons maar de begeleiding blijft belangrijk. Biga Groep helpt ons hier goed bij.

Anton Tomson, Hoofd Wijkbeheer Gemeente Wijk bij Duurstede

Medewerkers van Biga Groep zijn gedetacheerd en aan het werk op de gemeentewerf.

Menu