Gemeente Wijk bij Duurstede breidt samenwerking met Biga Groep uit

Gemeente Wijk bij Duurstede breidt samenwerking met Biga Groep uit

Nadat in januari het schoonmaakcontract met Biga Groep werd ondertekend kiest de gemeente Wijk bij Duurstede er nu ook voor om de reiniging van de containers door Biga Groep te laten verzorgen.    

De bovenkant van meer dan 60 ondergrondse verzamelcontainers worden twee keer per jaar schoongemaakt door twee medewerkers van het sociaal werkbedrijf. Een mooie samenwerking met Kliko, het bedrijf dat de containers leegt en de binnenkant reinigt. Wethouder Hans Marchal is blij met deze samenwerking; ‘’Door de opdracht in twee delen uit te besteden bieden we ook met deze opdracht werk aan mensen voor wie het hebben van een baan misschien minder vanzelfsprekend is.’’

Fotobijschrift: Wethouder Hans Marchal snijdt de taart aan. Van links naar rechts: Mario Batenburg (van Kliko), Alfred van de Bovekamp (Biga Groep), wethouder Hans Marchal, Steven van der Woude (Biga Groep) en Marc van den Broecke (Gemeente Wijk bij Duurstede).