Voor werkgevers

Biga groep biedt iedere ondernemer veel mogelijkheden om maatschappelijk verantwoord te kunnen ondernemen. Wij adviseren je op verschillende vlakken en kunnen je praktisch hulp bieden om jouw onderneming op weg te helpen. Samen maken we concrete stappen!

Personeel

Heb je een personeelsvraagstuk? Wij adviseren je als werkgever en kunnen invulling geven. Op zoek naar personeel met een sociaal karakter? Biga Groep is het re-integratiebedrijf dat mensen begeleidt waarvoor het vinden van een baan op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. Een breed aanbod. Samen een functie geschikt maken of optimale begeleiding bieden, wij ondersteunen. Door de duurzame aanpak zijn de risico’s voor jouw onderneming minimaal en eigenlijk niet anders dan bij ander personeel.

‘Ik maakte kennis met drie kandidaten en Henk paste bij ons als geen ander’

JobCoaching

Kies voor een praktische en deskundige aanpak

Heb je een medewerker in dienst die extra ondersteuning nodig heeft?
Bijvoorbeeld door een nieuw takenpakket of knelpunten in het functioneren?

Met een erkende jobcoach van Biga Groep haal je het beste uit de medewerker. Een individuele, gedegen en snelle aanpak.

Werk uitbesteden

Wil je werk uitbesteden bij een professionele organisatie waar je van op aan kan? Wij zijn specialist in repeterend handwerk en hebben jarenlange ervaring in verpakken, monteren, groen, catering en schoonmaak. Samen met u ontwikkelen we oplossingen op maat.

‘Wij hebben regelmatig werk wat wij zelf niet kunnen. Super dat we dan hier terecht kunnen’

SROI

Krijgt u als werkgever een opdracht van de gemeente of provincie? Dan kunnen aan deze opdracht sociale voorwaarden gesteld worden zoals arbeidsplaatsen of een opdracht beschikbaar stellen aan arbeidskrachten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit wordt social return on investment (SROI) genoemd. Er zijn talloze mogelijkheden. Zo kun je een werkzoekende uit de doelgroep van de Participatiewet in dienst nemen of een leerwerkplek beschikbaar stellen. Wij maken de mogelijkheden bij jouw organisatie inzichtelijk en helpen je met de invulling.

‘De mogelijkheden bij Biga waarmee we onze SROI-verplichting inhoud geven, verraste mij’

Michael van Dolder

Accountmanager

Tel: 030 – 850 32 13 / 06 – 14 34 04 45