Ik wil re-integreren

De stap naar werk kan soms groot zijn door bepaalde omstandigheden. Denk aan kinderopvang, reisafstand of een ziekte die je beperkt. Wij bieden praktische hulp en coaching om jou op weg te helpen. Onze trainers helpen jou persoonlijk zodat jij ontdekt wie je bent en welk werk goed bij jou past. Ook kunnen we je op het werk begeleiden om ervoor te zorgen dat je baan ook een baan blijft.

Elk jaar begeleiden we 250 mensen succesvol naar werk. Mensen die nu een salaris verdienen en weer toekomstplannen kunnen maken. Mensen met een Participatiewet-uitkering of een uitkering van het UWV. Voor het UWV voeren we de Werkfit, Naar Werk en Modulaire re-integratievoorzieningen uit.

Traject

Een traject start met een kennismakingsgesprek om samen jouw behoeftes en doelen te bepalen. Iedereen is anders en heeft behoefte aan verschillende vormen van hulp. Het traject wordt op jou afgestemd.

Trainen

Een combinatie van solliciteren, empowerment en vaktrainingen en alles wat daarbij komt kijken. Ze helpen je persoonlijke effectiviteit te verbeteren en geven een realistisch beeld van jouw mogelijkheden. Zo vergroten we jouw opgestelde doelen.

Werkstage

Ook de werkstage is bedoeld als opstap naar een betaalde baan. Je doet werkervaring op bij een werkgever in de regio. Op deze manier onderzoeken we samen wat er bij jou past en wat jouw mogelijkheden zijn in de arbeidsmarkt.

Persoonlijke begeleiding

Bij Biga Groep kun je rekenen op een praktische en deskundige aanpak. We hebben veel ervaring met begeleiden.

“Ik krijg precies de hulp die ik nodig heb”

“Dit werk geeft mij veel plezier structuur. Ik weet precies wat er van mij wordt verwacht”

Contact

Vragen?
Bel dan met onze arbeidsdeskundige.

Margriet Exterkate

Arbeidsdeskundige

Contactformulier

Laat je gegevens bij ons achter en dan nemen we contact met je op.