Utrechts Landschap kiest voor inzet MVO

Utrechts Landschap kiest voor inzet MVO

Utrechts Landschap kiest voor samenwerking met Biga Groep.  Vanaf september wordt het groenonderhoud op de Zeister Buitenplaatsen mede uitgevoerd door medewerkers van Biga Groep. Landgoederen de Breul, Pavia, Hoog Beek-Royen en Molenbosch worden onderhouden.   

Joris Hellevoort, boswachter van Utrechts Landschap is blij met de kwaliteit van het onderhoudswerk van Biga Groep en onderstreept het maatschappelijke belang. ‘Mooi dat wij een schoon terrein hebben en op deze manier werk bieden aan mensen voor wie het hebben van een baan minder vanzelfsprekendheid is’.

Voor de mannen en enkele dame in de oranje werkkleding is het mooi werk. Meewerkend voorman Ronald van der Zwan vertelt: ‘Het zijn vaak bijzondere plekken waar we aan de slag kunnen. Dit is een mooie aanvulling op ons bestaande opdrachtenpakket’.