College van Zeist onder de indruk bij Biga Groep

College van Zeist onder de indruk bij Biga Groep

Dinsdag 19 november brachten de burgmeester Koos Janssen en vier wethouders een werkbezoek aan Biga Groep. Tijdens dit werkbezoek liet het college van Zeist zich informeren over de aanpak van het sociaal werkbedrijf en de positieve resultaten. Na een presentatie met onder andere de compilatiefilm van de RTV Utrecht-serie ‘Margreet’, volgde de rondleiding waarbij burgemeester Koos Janssen voorop liep.

Koos Janssen is enthousiast: ‘’Mooi om te zien dat Biga Groep zoveel werk organiseert voor mensen die anders aan de kant staan. Ik kende de organisatie maar ik was vanmiddag weer verrast over alle werksoorten en trajectbegeleiding die Biga biedt. De samenwerking met de Regionale Sociale Dienst rolt steeds verder uit. De ambitie die Biga Groep heeft om iedereen die hulp kan gebruiken te helpen bij re-integratie in de toekomst is prachtig. Alle ingrediënten zijn aanwezig.’’

Biga Groep
Het sociaal werkbedrijf is uitvoeringspartner van de Participatiewet van de gemeenten en voor werkgevers in de regio Kromme Rijn Heuvelrug. Zij begeleiden mensen naar werk door mensen in dienst te nemen of ze te helpen bij hun zoektocht naar een baan.