Bartiméus stelt loods beschikbaar aan Biga Groep

Bartiméus stelt loods beschikbaar aan Biga Groep

Dinsdag 18 februari overhandigden Job Harthoorn en Michael Woortman, van de afdeling huisvesting bij Bartiméus, de sleutels van de nieuwe loods aan Ron Folman en Gerhard ten Hove van Biga Groep. Een nieuwe plek voor de opslag van onder andere zout. Dit onderkomen zorgt ervoor dat de gladheidsbestrijding op het terrein goed uitgevoerd kan worden op het moment dat het nodig is.

Biga is blij met deze nieuwe uitvalsbasis. Ten Hove vertelt: ‘’We werken hier al jaren. In de groenvoorziening én in de schoonmaak. Met de vernieuwingen op het terrein was er geen plaats meer voor opslag. Dit zou betekenen dat we zout in Zeist op moeten slaan om het terrein van Bartiméus te kunnen strooien. Dit is een geweldige oplossing en eigenlijk een soort thuisbasis. Met deze milde winter is het moeilijk voor te stellen maar dit is een mooi startpunt wanneer we aan de slag gaan met gladheidsbestrijding, ook in de nachten. De elektrische apparaten kunnen hier ook worden opgeladen zodat we zo duurzaam mogelijk het werk kunnen uitvoeren.’’

Fotobijschrift:  De sleutels zijn overhandigd voor de loods van Bartiméus.
Van links naar rechts: Job, Michael, Gerhard, Alfred, Ron, Rijndert, Arie en Jan.