Nieuwe directeur Biga Groep gestart

Nieuwe directeur Biga Groep gestart

Zeist, vanaf 1 april 2023 is Erik van der Veen de nieuwe directeur van Biga Groep. Hij nam het stokje over van Gerhard ten Hove, die veertien jaar het boegbeeld was.

Erik van der Veen heeft er veel zin in en maakt deze week kennis met de collega’s van dit veelzijdige bedrijf. Hij vertelt: ‘’Wat een goed georganiseerd bedrijf is Biga Groep met veel kennis huis. Ik verwacht met mijn ervaring en visie een waardevolle bijdrage te leveren. Samen met het team. De eerste periode is het vooral het leren kennen en voortzetten, daarna richten we ons op de doorontwikkeling van een sociaal werkbedrijf naar hét werkbedrijf in de regio. Zodat iedereen voor wie het hebben van een baan niet altijd vanzelfsprekend is én die kennis wil maken met werk, vanzelf kennis maakt met ons. Een prachtige uitdaging voor de komende jaren waarbij we enorm van waarde zijn voor mensen.’’

Biga Groep
Biga Groep is een sociaal werkbedrijf en onderneemt met een maatschappelijk doel als uitvoeringspartner van de Participatiewet voor de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug, De Bilt, Bunnik en Wijk bij Duurstede. Zij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk door mensen in dienst te nemen of ze te helpen bij hun zoektocht naar een baan bij werkgevers in de regio.