Werken bij Biga Groep

Biga Groep is een grote werkgever in de regio. We hebben verschillende werksoorten en kijken samen met jou naar wat je kunt en wilt. Zo vinden we werk dat bij je past. In ons eigen bedrijf aan de Thorbeckelaan in Zeist of bij een werkgever in de regio op locatie ga je aan de slag.

Ben jij op zoek naar een (andere) baan met een salaris, leuke collega’s en goede begeleiding? En val jij onder het Doelgroepregister doordat jij bijvoorbeeld praktijkonderwijs gevolgd hebt, of een Wajong-uitkering of een indicatie banenafspraak hebt? We maken graag kennis met jou.

Groen

Kom jij ons groenteam versterken? Je gaat buiten in een vast team aan de slag. Vroeg in de ochtend start je en je bent halverwege de middag klaar. Je wordt goed begeleid en leert het werk in de praktijk. Je krijgt leuke collega’s en je kunt altijd terecht bij een vast aanspreekpunt. Na een tijdje volg je ook een training. Natuurlijk verdien je een salaris.

Val jij onder het Doelgroepregister en wil je graag in het groen werken? We maken graag kennis met jou. Stuur een mail naar P&O@bigagroep.nl en wij nemen binnenkort contact met je op.
Wil je eerst meer informatie? Bel met een van onze personeelsadviseurs.

Schoonmaak

Kom jij ons schoonmaakteam versterken? Je werkt op locatie van een van onze opdrachtgevers. Je krijgt leuke collega’s en je verdient een salaris. Je wordt goed begeleid en leert het werk in de praktijk. Na een tijdje volg je ook een training.

Val jij onder het Doelgroepregister en wil je graag aan de slag in de schoonmaak? We maken graag kennis met jou. Stuur een mail naar P&O@bigagroep.nl en wij nemen binnenkort contact met je op.
Wil je eerst meer informatie? Bel met een van onze personeelsadviseurs.

Beschut

Heb jij een indicatie voor beschut werk? Wij helpen je graag aan een vaste werkplek die bij jou past. Kleding sorteren of bijvoorbeeld producten verpakken op onze locatie in Zeist. Of een passende werkplek bij een werkgever in de regio. Samen kijken we wat jij kan en wilt en wij zorgen voor de juiste begeleiding.

Heb jij een indicatie en wil je graag aan de slag? We maken graag kennis met jou. Stuur een mail naar P&O@bigagroep.nl en wij nemen binnenkort contact met je op.
Wil je eerst meer informatie? Bel met een van onze personeelsadviseurs.

Vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Productiemedewerkers gezocht

Het productieteam kan goed wat extra handen gebruiken. Heb jij een arbeidsbeperking en kom jij nu moeilijk aan het werk? Wij bieden je graag werk…
Lees verder

Staat jouw vacature hier niet bij, val je onder het doelgroepregister en ben je toch enthousiast geworden over Biga Groep? We maken sowieso graag kennis met je. Stuur een mail naar P&O@bigagroep.nl.

Begeleiding

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. Werken bij Biga Groep betekent werken aan de ontwikkeling van de mens. Wij zoeken regelmatig versterking. Lees onze actuele vacatures.

Sylvia van de Leur

Personeelsadviseur

tel: 030-85 03 200

Sjany de Ruijter

Personeelsadviseur

tel: 030-85 03 200

Menu